پشتیبانی و اطلاعات : 09125547549 - همچنین جهت سفارش یا از تلفن یا از تلگرام استفاده نمایید .            سفارش مستقیم در تلگرامکانال تلگرام - اینستاگرام ما

مقالات و آموزشها - آموزش سبزه عید نوروز ( آموزش سبزه گندم ) و خواص خوراکی آن

آموزش سبزه عید نوروز ( آموزش سبزه گندم ) و خواص خوراکی آن

تعداد بازدید : 297 بازدید

آموزش  سبزه گندم  :
سبزه گندم
برای تهیه کردن سبزه با استفاده از گندم :
۱۲ روز قبل از عید :
- یک لیوان گندم درون کاسه‌ ای ریخته و به اندازه ۲ تا ۳ بند انگشت روی آن آب می‌ریزیم و تا ۲ روز صبر می‌کنیم و طی این مدت چند بار آب آن را عوض می‌کنیم.
- وقتی گندم‌ها شروع به جوانه زدن کردند، آب کاسه را خالی کرده و گندم‌ها را درون یک دستمال نخی می‌ریزیم.
- سعی کنید دستمال همیشه مرطوب بماند.
- وقتی گندم‌ ها شروع به ریشه زدن کردند آن‌ها را به آرامی از درون دستمال خارج می‌کنیم.
- در ته ظرف مورد نظر لایه‌ای از پنبه را پخش کرده و گندم ریشه زده را درون آن ریخته و پخش می‌کنیم.
-روی گندم‌ها را پارچه‌ ای نخی انداخته و هر روز روی آن‌ها کمی آب اسپری می‌کنیم تا ساقه پیدا کند.
- وقتی ساقه نقره‌ای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنک قرار داده، هر روز مقدار کمی آب در حدی که مرطوب بماند روی آن‌ها اسپری می‌کنیم.
- سعی کنید دستمال همیشه مرطوب بماند. وقتی گندم‌ها شروع به ریشه زدن کردند آن‌ها را به آرامی از درون دستمال خارج می‌کنیم.
- اگر در محیط گرم و خشک زندگی می کنید تا مرحله ای که جوانه ها هنوز به یک سانت نرسیده اند از پارچه مرطوب استفاده کنید.
- بذرهای مناسب برای سبزه :
از بذر انواع سبزیجات می توانید کمک بگیرید ؛ هر کدام که دمِ دست باشند. مقداری عدس، ماش، گندم در هر خانهای پیدا میشود. در مورد سبز کردن سبزه، ارزان بودن بذرهای تهیه شده اهمیت دارد بخصوص موقعی که بخواهیم در چند بشقاب یا در چند سینی سبزه سبز کنیم. بذر گندم و جوارزان تر از سایر بذرها هستند. یادتان باشد که این گونه بذرها باید سالم و تازه باشند. اگر آنها را چند سال در خانه نگهداری کرده اید دیگر قوه رشد خود را از دست داده و سبز نمی شوند.
- بهترین روش آبیاری غبار پاشی هست استفاده از روشهای غرقابی خیلی مناسب نیست.
- بعد از اینکه دستمال ظریف و تمیز به رنگ روشن روی سبزه کشیدید می گذارید
گوشه جایی مثل پنجره که روزی سه چهار ساعت نور مستقیم آفتاب داشته باشد ولی دما از ۲۵
نگذرد .
- دستمال کشیده شده روی سبزه باید همیشه مرطوب باشد
- با همان آبپاش روی سبزه آب بپاشید تا خیس شود ؛ ته ظرف را هم نگاه کنید که خشک نشود حواستان باشد آنقدر آب نریزید که بذر غوطه ورشود اینجوری کار خراب می شود
در حد خیس بودن کافی می باشد .
- دو یا سه روز کارشما همین است که فقط دستمال را خیس نگه دارید.
وقتی جوونه بذر اونقدررشد کرد که پارچه را حرکت داد از این به بعد غبارپاشی را باید مستقیم روی بذرها انجام بدهید اگه محیط خیلی خشک ندارید پارچه را بردارید دیگر به آن نیاز ندارید ولی اگر محیط گرم و خشک دارید باید پارچه کماکان خیس روی بذرها بماند.
بذرها را غبارپاشی کنید بعد پارچه را روی آن بکشید
برای تهران معمولا دیگر نیازی به پارچه نیست مگر اینکه هوا خیلی گرم شود .

(توصیه های کلی برای تهیه سبزه عید )

- هر قدر قطر بستر کمتر باشد عمر سبزه بیشتر می شود.
- آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده می کنید آب ولرم باشد.
- ازظروف فلزی برای سبز کردن سبزه استفاده نکنید.
- استفاده از ظروف سفالی و در درجه دوم چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی
- ولی استفاده از ظرف سفال یک چیز دیگراست .




به گفته محققان گندم سبز شده حاوی مواد معدنی و ویتامین های متعددی است که برای سلامت مفید است.

 به گفته محققان حدود ۳۰ گرم گندم سبزشده حاوی ۱۲۰ کالری، ۸ گرم فیبر رژیمی و ۸ گرم پروتئین است. همچنین این گیاه دارای ۲۰ درصد ویتامین A، ۹۳ درصد ویتامین C، ۳۵۶ درصد آهن، و ۱۲ درصد کلسیم است.

خوردن آن به هرشکلی برای سلامت بدن ارزشمند است. اگر آب آن به سختی قابل خوردن است می توانید آن را به اسموتی های خود استفاده کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.

ویتامین ها و مواد معدنی

در یک پیمانه آب سبزه گندم، میزان معینی ویتامین و مواد معدنی وجود دارد به همین دلیل بسیار منطقی است که افراد این نوشیدنی را بخورند. انرژی حاصل از این نوشیدنی بلافاصله بعد از مصرف، روش ایده آلی برای آغاز یک روز پرانرژی است.

کاهش چربی

طبق مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۶، میتوکندری کبد موش هایی که آب سبزه گندم مصرف کرده بودند، دارای کاهش در میزان لیپیدها یا چربی ها بود. این ویژگی موجب می شود یک پیمانه سبزه گندم بتواند به کاهش وزن کمک کند.

درمان بیماری پوستی

اگرچه در این رابطه مطالعات بالینی انجام نشده است اما چندین مورد نمونه درمان خانگی نشان داده که سبزه گندم برای درمان اگزما و پسوریازیس مثمرثمر بوده است. روش درمانی با این گیاه اینگونه است که یک فنجان آب سبزه گندم در وان آب داغ ریخته شده و به مدت ۳۰ دقیقه مورد استفاده قرارگیرد. روش دیگر ریختن آب سبزه گندم در ظرف یخ و انجماد آن است. سپس مکعب های یخی بر روی لکه ها، زخم و پوست آسیب دیده مالیده شود.


روش تهیه نوشیدنی سبزه گندم و خیار و لیمو


مصرف حدود 50 گرم از این نوشیدنی انرژی کل روز شما را تامین می کند.

به گزارش لقمه، بهترین روش دست یافتن به خواص فراوان این ماده غذایی، روش آبگیری آن است.

مواد لازم:
دو لیوان گندم برای تهیه جوانه گندم

دو عدد خیار با پوست ( پوست خیار تمیز شسته شود )

طرز تهیه:
تهیه جوانه گندم

سبزه عیدبرای تهیه عصاره گندم ابتدا گندم را مطابق دستور سبز کردن گندم پاک کرده و دو تا 3 روز خیس میکنیم و سپس در جای خشک و تاریک قرار میدهیم تا سبز شود . مرتب اسپری آب میزنیم و مراقبت میکنیم که نپوسد و بو نگیرد. اکنون سبزه آماده است . 






آب‌گیری:
برای تهیه این نوشیدنی، سبزه های گندم خود را درون دستگاه آب میوه گیری ریخته و با نوشیدن آب آن از خواص فراوان آن بهره ببرید. چون مزه گندم ممکن است برای سبزه عیدشما خوشایند نباشد بهتر است با خیار یا کرفس آبگیری کنید . همه آنها را داخل آبمیوه گیری آبگیری کنید . از کرفس و میوه جات دیگر و لیموترش هم میتوان داخل ان استفاده کرد . این نوشیدنی را سرد و خنک بنوشید . 










سبزه عید

ویژگی‌های این نوشیدنی سبز پر از کلروفیل : 

• سبزه گندم 70 درصد کلروفیل دارد و غذای کاملی است و از ویتامین‌های C، E، K ، و B کمپلکس (شامل B12) سرشار است. دارای کلسیم، ‌کبالت، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، سدیم، سولفور و روی است. حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده را داراست
• این گیاه سحرآمیز لیست طولانی از آمینو اسیدها را در خود جای داده است (حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده).




سبزه عید

برخی دیگر از خواص این نوشیدنی عبارتند از:
• از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می کند.
نوشیدن منظم آن به طور قابل توجهی از ابتلای فرد به بیماری آلزایمر و دیگر مشکلات ذهنی پیشگیری می کند.

• برای درمان کم خونی توصیه می شود.
این ماده غذایی از آن جا که حاوی مقدار فراوانی آهن است خون ساز بوده و تعداد گلبول های قرمز را نیز افزایش می دهد. با مصرف این نوشیدنی گلبول های قرمز در بدن شما بازسازی شده و فعالیت خود را دوباره از سر می گیرند و اکسیژن تازه را برای سطح بدن فراهم می کنند.

• خاصیت ضد التهابی دارد.
این نوشیدنی با داشتن خواص قلیایی، برای افرادی که از بیماری های التهابی مانند استئو آرتریت و آرتریت روماتوئید رنج می برند، ماده غذایی مطلوبی محسوب می شود.

• حاوی آنتی اکسیدان است.
این نوشیدنی حاوی مقدار فراوانی آنتی اکسیدان بوده و آنتی اکسیدان ها با خنثی سازی رادیکال های آزاد فرآیند اکسیداسیون را متوقف می کنند. با مصرف این نوشیدنی سبز از آلاینده های هوا مانند منو اکسید کربن و دود سیگار کمتر آسیب می بینید.

• بوی بد دهان و بدن را از بین می برد.
این ماده غذایی با سم زدایی سیستم لنفاوی، معده و روده، کمک خوبی برای کاهش و حذف بوی بد دهان و بدن محسوب می شود.

• حاوی پروتئین است.
نوشیدنی سبزه گندم، حاوی لیست طولانی از آمینو اسیدها است که آجرهای ساختمان پروتئین را در بدن تشکیل می دهند. طبق گزارشات، این نوشیدنی سبز دارای 50 درصد پروتئین است که این مقدار سه برابر پروتئین موجود در گوشت قرمز است. پس سعی کنید این نوشیدنی فوق العاده را در برنامه روزانه غذایی خود جای دهید.

• با سرطان مبارزه می کند.
با داشتن مقدار عالی کلروفیل و بتاکاروتن در پیشگیری و مبارزه با سرطان موثر است. ترکیبات متنوع موجود در این گیاه سبز، عوامل موثر و قوی آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی هستند. طبق بررسی ها مصرف این نوشیدنی تا 40 درصد خطر پیشرفت سرطان را کاهش می دهد.

• برای دیابتی ها مفید است.
این نوشیدنی با قابلیت تنظیم سطح قند خون، ماده غذایی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب می شود.

• برای کاهش فشار خون بالا مفید است.
ترکیبات پروتئینی موجود در کلروفیل با کیفیت بالا نقش مهم و موثری در کاهش فشار خون بالا ایفا می کنند.

• برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
مصرف منظم 2-4 قاشق سوپ خوری از این نوشیدنی کمک خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.

• برای پیشگیری از پوسیدگی دندان مفید است.
برای پیشگیری از پوسیدگی و تسکین درد دندان و نیز پیشگیری از خونریزی لثه و پیوره مصرف این نوشیدنی توصیه می شود.

• موجب تناسب اندام می شود.
از آن جا که این نوشیدنی حاوی مواد مغذی، مفید و فراوانی است از ولع در خوردن غذا و پرخوری پیشگیری کرده که به نوبه خود در کاهش وزن مفید است.

هشدار : 
* البته دقت کنید برخی افراد به گندم آلرژی دارند . اگر شما از جمله افرادی هستید که نسبت به خوردن گندم آلرژی دارند، مصرف این نوشیدنی را از مقدار کم (یک قاشق چایخوری در روز) شروع کنید و در صورت بروز آلرژی از مصرف آن خودداری کنید.


تعدادی ازمقالات و آموزشها

سبزه عید متفاوت

جزییات تعداد بازدید : 375 بازدیدتعداد بازدید : 375 بازدید

آموزش سبزه عید نوروز ( آموزش سبزه گندم ) و خواص خوراکی آن

جزییات تعداد بازدید : 298 بازدیدتعداد بازدید : 298 بازدید
کپی رایت ریمیا